BSO Villa Terbregge

Vrijdag 15 februari 2019

BSO Villa Terbregge
onderdeel van kinderopvang BijDeHand

 

Buitenschoolse opvang (BSO) is voor kinderen op de basisschool en staat voor vrije tijd én plezier. Onze kleinschalige BSO is gevestigd in Montessorischool Terbregge. De activiteiten en het speelmateriaal zijn afgestemd op de leeftijd en de wensen van uw kind. De kinderen zijn verdeeld in twee groepen. Een voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar en een vanaf 8 jaar. We sporten, knutselen, dansen, bouwen of koken. Vanzelfsprekend worden de kinderen begeleid door onze professionele medewerkers. Ook bieden wij huiswerkbegeleiding. En als uw kind even niets wil doen na een drukke dag op school, is het natuurlijk ook goed! Ook in de vakanties kan uw kind bij ons terecht. Ons uitgebreide vakantieprogramma biedt activiteiten voor alle kinderen. Kom gerust eens langs!

 

Bijzonder BijDeHand

Kinderopvang is een onderdeel van de opvoeding en begeleiding van kinderen in een belangrijke ontwikkelingsfase van hun leven. Daarvan zijn wij ons bewust. Wij zorgen voor een pedagogisch verantwoorde, veilige en warme omgeving, waarbinnen uw kind zich geborgen en plezierig voelt. En dat maakt ons BijZonder BijDeHand!

 

Wat bieden wij bij BSO Villa Terbregge?
Naschoolse opvang tot 18.30 uur.

Op woensdag en vrijdag opvang op BSO Didjeridoe (Mahlersingel 5, Rotterdam)

 

Tijdens de schoolvakanties zijn wij geopend van 8.00 tot 18.30 uur.

 

Uw kind is van harte welkom!
Kinderopvang is iets heel persoonlijks. Het gaat over mensen, sfeer, inrichting en kleur. Kom gerust eens kijken op onze locatie. Wij geven u graag een rondleiding. Voor informatie kunt u terecht  bij locatiemanager  Wieteke Blokland via 010 - 750 84 11 of bdh.lm.16@kov-bijdehand.nl of onze website www.kov-bijdehand.nl.

 

Tot op de BSO!


Terug

Meerum Terwogtlaan 135

3056 PP Rotterdam

010-2097168

directie@nullmontessoriterbregge.nl